Galerie

..

uit 2013 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

11 Geniecompagnie Air Manoeuvre

11 Geniecompagnie Air Manoeuvre

2019

Een schilderij voor de Genie Compagnie van de Luchtmobiele Brigade ter gelegenheid van hun transitie naar een meer uitgebreide grotere eenheid. Centraal het embleem en daaromheen alle oude en nieuwe capaciteiten van de eenheid.

75 Jaar Fuseliers Prinses Irene

75 Jaar Fuseliers Prinses Irene

2019

Jubileum schilderij voor het 75 jarig bestaan van het Garde Regiment Fuseliers Prinses Irene. De oranje blauwe omlijsting hoort bij het schilderij.

25 Jaar AMB 01

25 Jaar AMB 01

2018

Eerste van vijfluik van het 25 jarig jubileum van de Luchtmobiele Brigade.

25 Jaar AMB 02

25 Jaar AMB 02

2018

Tweede van vijfluik van 25 jarig jubileum van de Luchtmobiele Brigade.

25 Jaar AMB 03

25 Jaar AMB 03

2018

Derde van vijfluik van 25 jarig jubileum van de Luchtmobiele Brigade.

25 Jaar AMB 04

25 Jaar AMB 04

2018

Vierde van vijfluik van 25 jarig jubileum van de Luchtmobiele Brigade.

25 Jaar AMB 05

25 Jaar AMB 05

2018

Vijfde van vijfluik van 25 jarig jubileum van de Luchtmobiele Brigade.

25 Jaar Luchtmobiele Brigade

25 Jaar Luchtmobiele Brigade

2017

Jubileumschilderij voor het 25 jarig bestaan van de Luchtmobiele Brigade. Weergegeven zijn afbeeldingen van de diverse kernwaardes van de brigade, zoals trots en moed bijvoorbeeld.

Operationeel

Operationeel

2016

Dit schilderij geeft weer de gevolgen van de beslissingen van de Directie Operaties. De vergaderruimte waar deze vallen is in het centrum afgebeeld. Daaromheen afbeeldingen van factoren van invloed voor die beslissingen. Deze hebben wederom gevolgen voor de diverse inzetmiddelen en personen binnen Defensie.

Garderegiment Fuseliers Prinses Irene

Garderegiment Fuseliers Prinses Irene

2016

Een door de veteranenvereniging aangeboden schilderij ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan van het Garderegiment Fuseliers Prinses Irene. De oranje blauwe omlijsting hoort bij het schilderij.

Van Heutsz

Van Heutsz

2015

Afscheidscadeau van de Regimentscommandant, luitenant-kolonel Karel van Dreumel, aan het Regiment van Heutsz. Basis diende een oude grijstinten foto van de generaal. Zijn blik omhoog met visionaire visie naar het huidige regiment, ingezet binnen de 11e Luchtmobiele Brigade. Is ook als kunstdruk te koop in gelimiteerde oplage.

Thoughts

Thoughts

2013

Thoughts. Gedachtes die blijven hangen, die terug komen, die raken.... Basis airbrush, afgewerkt met olieverf op waterbasis.

PTSS

PTSS

2015

Post Traumatisch Stress Syndroom en vaak de onmacht hiermee om te gaan. Combinatie met structuurpasta, acrylverf geschilderd en airbrush.

Uit de put.

Uit de put.

2015

Een schilderij uit mijn serie 'de mens en de militair'. Getoond wordt eenzelfde persoon die vanuit een negatieve PTSS toestand met veel hindernissen en hulp zijn weg uiteindelijk weet terug te vinden naar het licht en gezin. Van verslaafde naar huisvader.... een vaak moeizame weg....  

Thuisfront

Thuisfront

2015

De invloed van het thuisfront op het optreden van een militair op missie. De e-mails, de brieven, tekeningen, pakketjes laten allemaal beelden na die hij dient te verwerken naast zijn vaak gevaarlijke opdrachten. De pakketjes zijn verdikt met klei, zodat een 3D effect ontstaat. De lijst is ook geschilderd.  

Verleden

Verleden

2014

Eerste gedeelte van een drieluik ter gelegenheid van 200 jaar Koninklijke Landmacht. Dit 3luik is door Commandant Landstrijdkrachten aangeboden aan het Nationaal Militair Museum bij de opening. Dit gedeelte 'verleden' beeldt een aantal KL hoogtepunten uit in de tijd van 1813 t/m 1950 ongeveer. Basis is airbrush en acryl, afgewerkt met olieverf.    

Heden

Heden

2014

Tweede gedeelte van een drieluik ter gelegenheid van 200 jaar Koninklijke Landmacht. Dit 3luik is door Commandant Landstrijdkrachten aangeboden aan het Nationaal Militair Museum bij de opening. Dit gedeelte 'heden' beschrijft de inzet van een aantal moderne missies, hierbij staat de mens centraal. Basis is airbrush en acryl, afgewerkt met olieverf.

Toekomst

Toekomst

2014

Derde gedeelte van een drieluik ter gelegenheid van 200 jaar Koninklijke Landmacht. Dit 3luik is door Commandant Landstrijdkrachten aangeboden aan het Nationaal Militair Museum bij de opening. Dit gedeelte 'toekomst' laat de Landmacht zien in de nabije toekomst, waarbij techniek langzamerhand de overmacht neemt bij de diverse inzetmethodes. Basis is airbrush en acryl, afgewerkt met olieverf.