Galerie

..

uit 2010 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

225 Jaar Artillerie

225 Jaar Artillerie

2018

Aangeboden vanwege 225 jaar bestaan van het wapen der Artillerie.

Invictus Games

Invictus Games

2017

Een tekening voor HRH Prins Harry namens NL team. Afgebeeld is Prins Harry als militair en Apache piloot. De gewondenafvoer, psychische slachtoffers en de onmacht van de achterblijvers. Het geheel ombuigend naar links in de nooit opgevende fantastische sporters met Prins Harry als stralend middelpunt.

OTCVust

OTCVust

2018

Een mixed media collage voor het Opleidings- en Trainingscentrum voor de Vuursteun in Oldenbroek.

De onderofficier

De onderofficier

2016

Een door de onderofficieren van de Landmacht aangeboden cadeau aan de vertrekkende generaal Mart de Kruif. Centraal de Bronzen Soldaat, de kernwaarden van de onderofficier daaromheen, 'leider - vakman - instructeur'. Aangevuld met voorbeelden hiervan door de jaren heen.

11 AMB

11 AMB

2015

Een afbeelding van de diverse inzetfuncties van de huidige 11e Air Manoeuvre Brigade. Als NRF inzetbaar onder diverse vlaggen op elk moment en in elke missie.

13 Lichte Brigade

13 Lichte Brigade

2015

De transitie van de 13e Brigade van gemechaniseerde eenheid naar lichte brigade. Links de vertrekkende en rechts de in opmars verschijnende uitrusting.

Balkan Limburgse Jagers

Balkan Limburgse Jagers

2014

Relatiegeschenk ter viering van de inzet van de Limburgse Jagers in de Balkan van 1995 t/m 2003. 

70 Jaar Market Garden

70 Jaar Market Garden

2014

Relatiegeschenk van Commandant Landstrijdkrachten voor de viering van 70 jaar operatie Market Garden, lest we forget....

Land Training Centre

Land Training Centre

2014

Land Training Centre embleem centraal met daaromheen de mascottes van de drie landmacht brigades van inzet. In grijstinten daaromheen de functionaliteiten van deze trainingseenheid.

Alfa Compagnie

Alfa Compagnie

2014

Afscheidscadeau aangeboden aan de compagnie door sergeant majoor Dennis Rijsenbrij bij zijn vertrek naar Amerika. Compilatie van activiteiten door de compagnie ingedeeld bij het regiment Oranje Gelderland.

Manoeuvreschool

Manoeuvreschool

2014

De Manoeuvreschool Infanterie en Cavalerie leidt aanstaande kaderleden op in de diverse afgebeelde functionaliteiten. Leidinggeven staat centraal. Een tekening waarin potlood en inkt zijn gecombineerd.

Landmacht 2013

Landmacht 2013

2013

Landmacht anno 2013, relatiegeschenk C-LAS. Nationalistische waarden gecombineerd met elementen van hedendaagse Landmacht, voertuigen en wijzen van inzet.

200 Jaar Limburgse Jagers

200 Jaar Limburgse Jagers

2013

Tekening voor het 200 jarig bestaan van het Regiment Limburgse Jagers. Phaff, Antoni en de Kruif centraal in het midden met daaromheen 200 jaar verschillende hoofddeksels.

50 Jaar pantserinfanterie

50 Jaar pantserinfanterie

2012

Tekening gemaakt voor Museum Limburgse Jagers voor 50 jarig bestaan van pantserinfanterie. Tekening is combinatie van potlood, aquarel en inkt op papier.

Genietroepen

Genietroepen

2011

Afscheidscadeau van de ondercommandanten aan de commandant van het regiment Genie te Vught, kol de Vries. Aspecten vaandel, brug, anker, gebouw, bomen en monument hebben bijzondere betekenis.

Infanterie

Infanterie

2010

Cadeau van de Vereniging Infanterie Officieren aan de Commandant Landstrijdkrachten voor de gezamenlijke Infanterie inspanning tijdens de inzet in Uruzgan.